Waarom hangen we zo hoog ... !?
Ik heb last van hoogtevrees !

Tja, dat krijg je met een groeiende organisatie

biologisch

OVER PDX SERVICES

Wellicht bent u, ook al gaat het er om wie we nu zijn en wat we nu doen, toch benieuwd naar het ontstaan van bedrijfscateraar PDX. PDX is in 2003 vanuit zijn passie voor catering, opgericht door Peter Derix.

Na dertig jaar werkzaam te zijn geweest in de bedrijfscatering zag Peter Derix een verschuiving aan de vraagkant van de markt waarbij vooral opvallend was dat men het traditionele  zachte bolletje, voorzien van een plakje kaas met een glaasje melk, toch graag verruilde voor een wat luxer belegd broodje met net wat meer creativiteit.

ONZE MISSIE & VISIE

De passie voor de catering en zijn aanstekelijke passie voor gasttevredenheid zijn ontstaan op het Media Park in Hilversum waar geen dag hetzelfde is. Ook bij PDX komt het begrip ‘hetzelfde’ niet voor en kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsrestaurant.

Inmiddels telt PDX een groot aantal zeer gevarieerde locaties en opdrachtgevers door het hele land, waar wij naast de reguliere bedrijfscatering, ook verantwoordelijk zijn voor onder andere de banqueting, de crewcatering, scholencatering, studiocatering en uiteraard niet te vergeten diverse maatwerk oplossingen voor uw events.

biologisch