Waarom hangen we zo hoog ... !?
Ik heb last van hoogtevrees !

Tja, dat krijg je met een groeiende organisatie

biologisch

OVER PDX SERVICES

Het gaat er natuurlijk om wie we nu zijn en vooral wat we nú doen… Toch bent u misschien benieuwd naar het ontstaan van PDX dus duiken we even terug in het archief want wie zijn wij nu eigenlijk? PDX is in 2003 opgericht vanuit de passie van Peter Derix. Al sinds de oprichting heeft PDX één visie voor ogen:

Werkend Nederland scherp houden!

ONZE MISSIE & VISIE

Peter Derix zag na dertig jaar werkzaam te zijn geweest in de bedrijfscatering een verschuiving aan de vraagkant van de markt. Om een verandering te laten werken zal deze moeten worden vormgegeven in daden. Niet voor niets zeggen we dan ook geregeld: ‘Vandaag was goed, morgen kan beter.’ Wij geven advies op maat, bereiden ambachtelijke en verse producten en hebben een aanstekelijke passie voor gasttevredenheid.

De oorsprong van deze aanstekelijke passie voor gasttevredenheid is begonnen op het Media Park in Hilversum waar geen dag hetzelfde is. Het begrip ‘hetzelfde’ komt dan ook niet voor bij PDX en zodoende kijken wij met u graag verder dan alleen de traditionele zachte bolletjes met kaas en het glaasje melk.

Inmiddels telt PDX een groot aantal zeer gevarieerde locaties en opdrachtgevers door het land, waar wij dagelijks verantwoordelijk zijn voor onder andere de reguliere catering, de banqueting, de crewcatering, studiocatering en diverse maatwerk oplossingen.

Wij hebben een open bedrijfscultuur en er zijn geen onduidelijkheden. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

biologisch