Ons personeel

Ieder individu uit ons team heeft een aanstekelijke passie voor
gasttevredenheid. Op iedere locatie werken wij met gekwalificeerd
personeel die allen diezelfde passie delen. Hiermee hebben onze opdrachtgevers een vast team en heeft men in dit team één vast aanspreekpunt. Met dit vaste aanspreekpunt creëren wij naast vertrouwen ook zekerheid.

Om ervoor te zorgen dat ons personeel levert wat wij u beloven, bieden wij onze collega’s, indien zij daar behoefte aan hebben, verschillende trainingen en opleidingen aan. Zodoende weten wij elkaar scherp te houden en blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Daarnaast werken wij met het concept “jouw locatie, mijn locatie.” Met dit concept brengen wij onze collega’s in de gelegenheid om één of meerdere dagen op een andere PDX locatie te werken. We leren tenslotte van elkaar en vullen elkaar aan waarmee het PDX gevoel wordt versterkt. Uiteindelijk zijn we allemaal lid van dezelfde familie.

WERKEN BIJ PDX

Heb jij een aanstekelijke passie voor gasttevredenheid en ben jij het liefst de hele dag bezig met eten? Dan zijn wij wellicht wel op zoek naar jou! Neem een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@pdxservices.nl.

Indien je een passende vacature hebt gezien, dan kun je jouw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV mailen naar hr@pdxservices.nl. Onze HR afdeling zal jou zo spoedig mogelijk terugkoppeling geven.

Wanneer jouw CV op de desbetreffende vacature aansluit, dan neemt onze HR afdeling telefonisch contact met je op voor een telefonische screening. In dit gesprek zal er eventueel een vervolgafspraak worden gemaakt.

Indien je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, zal dit afhankelijk van de functie, of op het hoofdkantoor of op locatie met de desbetreffende manager worden gehouden.