HET MENU

Bij PDX werken we met modules in plaats van met vaste concepten voor uw bedrijfsrestaurant. Dit vanwege de simpele reden dat naast de opdrachtgever, iedere gast en iedere branche ook weer uniek is. Eén ding staat hierin wel vast: de gast wilt gewoon lekker eten. Of dit nu verantwoord is of net iets minder, wij bieden het vrijblijvend aan.

Hoe we bij PDX dan wel te werk gaan? Maatwerk! Wij bieden diverse uiteenlopende modules aan welke samen het gehele pakket vormen waarmee de opdrachtgever, maar tevens de gast wordt voorzien in zijn behoeften. Onze modules zijn flexibel en makkelijk toe te passen, waardoor ook het inspelen op de laatste voedseltrends iets is wat we bij PDX als vanzelfsprekend zien. Afhankelijk van de wensen en behoeften van onze gasten worden onze modules aangepast en/of uitgebreid. De module blijft, maar de inhoud varieert aan de hand van de wensen en de seizoenen.

Samen, in overleg met u, is vrijwel alles mogelijk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

 

cameraOns portfolio

Verrassend Assortiment

Met onze verschillende modules weten wij onze gasten dagelijks te verrassen. Wij doen dit door variatie te bieden in het assortiment en onze gasten te verleiden met mooie, verse en ambachtelijke producten. Dit doen we door producten vers (en waar mogelijk lokaal) in te kopen en ter plaatse om te toveren tot de lekkerste gerechten. Verse groenten, fruit, zelfgemaakte soepen, vers belegde broodjes en gezonde snacks zijn hierin slechts enkele voorbeelden.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een bedrijfsrestaurant, maar net zo goed voor een coffeecorner, sandwichbar, event, catering op scholen of het verzorgen van de vergaderarrangementen in een conferentiecentrum.

Eten is beleven en in die zin praten wij dan ook liever over ‘bedrijfshoreca’ dan catering. Bij PDX zorgen we met een combinatie van het zien, ruiken en proeven van onze gerechten voor een totaalbeleving die u eigenlijk alleen kunt begrijpen door deze echt te ervaren. Bent u benieuwd hoe? Vraag dan onze brochure aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!