HET MENU

Bij PDX werken we in plaats van met vaste concepten voor uw bedrijfsrestaurant, met modules. De reden dat wij met modules werken is eigenlijk heel simpel: naast de opdrachtgever, is ook iedere gast en iedere branche uniek. Binnen ieder bedrijf heerst een andere bedrijfscultuur dus zo ook in uw bedrijfsrestaurant.

Onze modules zijn flexibel en gemakkelijk toe en aan te passen, waardoor ook het inspelen op de verschillende voedseltrends binnen de cateringbranche vanzelfsprekend is.

De modules worden afhankelijk van de wensen en behoeften van onze gasten en de verschillende seizoenen aangepast of uitgebreid. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor uw bedrijfsrestaurant? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bepreken maar uiteraard verwelkomen we u ook maar al te graag in één van onze bedrijfsrestaurant zodat u de beleving van onze gast kunt ervaren.

cameraOns portfolio

Verrassend Assortiment

Dagelijks verrassen wij onze gasten door variatie te bieden in het assortiment en onze gasten te verleiden met mooie, verse en ambachtelijke producten. Verse groenten, fruit, zelfgemaakte soepen, vers belegde broodjes en gezonde snacks zijn hierin slechts enkele voorbeelden.

Het liefst spreken wij van ‘bedrijfshoreca’ in plaats van ‘bedrijfscatering’, aangezien de combinatie van het zien, ruiken en proeven van onze gerechten voor een beleving zorgt die u pas echt kunt begrijpen op het moment u deze echt in één van onze bedrijfsrestaurant heeft kunnen ervaren.

Hoe zetten we deze beleving precies neer? Het is ons personeel dat u een warm welkom geeft. Zij zorgen ervoor dat middels een gevarieerd assortiment aan lekker en goed eten wat op een mooie wijze is gepresenteerd, dit in een positieve gastbeleving bij onze gast resulteert.